Балога затягує фінансування Закарпатського батальйону (ДОКУМЕНТ)

військовіВ той час коли закарпатські військові гинуть в боях з сепаратистами і їм конче потрібне фінансування,Голова Закарпатської облради Іван Балога не спішить скликати сесію облради, він призначив п’яте пленарне засідання вісімнадцятої сесії обласної ради VІ скликання на 10 липня 2014 року.

Одним з питань яке розгляне рада буде питання фінансування закарпатського батальйону. Але гроші військові чекатимуть не менше трьох тижнів.

 

 

Проект

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Вісімнадцята сесія VІ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

2014              м.Ужгород                                         №

Про затвердження Програми матеріально- технічного забезпечення
4- го батальйону територіальної оборони Закарпатської області на 2014 рік

Відповідно до пункту 16 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Закону  України  від  06 травня 2014 року
№ 1240-VІІ «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію», Положення про територіальну оборону України, затвердженого Указом Президента України від 2 вересня 2013 року № 471/2013, Указу Президента України №447/2014 від 1 травня 2014 року «Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави» та враховуючи висновок постійної комісії обласної ради з питань законності і правопорядку обласна рада
в и р і ш и л а:

1. Затвердити Програму матеріально-технічного забезпечення 4-го батальйону територіальної оборони Закарпатської області на 2014 рік (додається).
2. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції та оборонної роботи облдержадміністрації до 1 квітня 2015 року інформувати обласну раду про виконання Програми.
3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань законності і правопорядку (Ігнатко В. С.).

Голова ради                                                   І. Балога

2 comments

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *