Балога та Новинський разом з Предстоятелем УПЦ Московського патріархату Онуфрієм зробили фотосесію в Мукачеві (фото)

Предстоятель Української Православної Церкви Московського патріархату Онуфрій разом з місцевим духовенством поклали квіти до пам’ятника святим Кирилу та Мефодію в центрі міста.

Митрополит прибув на Закарпаття з Києва близько 16:00 – відразу після участі в урочистостях, які пройшли сьогодні в столиці з нагоди Дня Незалежності.

Як уточнили в Мукачівській православній єпархії, участь в покладанні квітів також взяли керуючий справами УПЦ, Постійний член Синоду УПЦ, ректор КДАіС, Високопреосвященніший Антоній, митрополит Бориспільський і Броварський, Високопреосвященніший Марк, митрополит Хустьский і Виноргадівський, постійний член Синоду УПЦ, керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, Високопреосвященніший Климент, архієпископ Ірпінський, голова Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ, представники депутатського корпусу Верховної Ради України від “Опозиційного Блоку” Вадим Новинський та Віктор Балога, мер міста Мукачева Андрій Балога, духовенство Мукачівської та Хустської єпархій. Повідомляє сайт Балоги Мукачево нет.

П’ята колона Кремля уже в Мукачеві.

1 comment

Олександр says:

Геть московських попів!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *