За добу на Закарпатті поліція затримала 7 п’яних водіїв

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Ужгородському, Мукачівському, Тячівському, Виноградівському, Перечинському та Іршавському районах.
У селі Оноківці Ужгородського району наряд ГШР зупинив автомобіль «Таврія», на якому не горів задній габарит. За кермом перебував місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Водія доставили в наркодиспансер Ужгорода, де лікарі діагностували середню ступінь сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не має, бо його позбавили раніше права керування за аналогічне правопорушення. Тепер на чоловіка склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння.
У Солотвино на Тячівщині правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-11183», водій якого ледь не потрапив в аварію. За кермом перебував житель Івано-Франківської області, який був у стані аолкогольного сп’яніння і спробував чинити непокору працівникам поліції. Його доставили в районну лікарню, де виявили 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи відповідні адмінпротоколи. Водійське посвідчення вилучили, а машину затримали на штрафмайданчик.
У селі Великі Лучки Мукачівського району працівники поліції зупинили трактор марки «Т-16МТ». Як з’ясувалося, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. У нього виявили 2,85 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення. Трактор передали тверезому водію.
У селі Завидово Мукачівського району поліцейські зупинили автомобіль «Volkswagen Gоlf», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Керував автомобілем житель Іршавського району, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол. Від керування правопорушника відсторонили.
У Перечині ввечері наряд ГШР зупинив автомобіль «Нива», який створював на дорозі аварійну ситуацію. Керував машиною місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення водій відмовився, на нього склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення. Машину передали тверезому водієві.
У селі Букове Виноградівського району наряд ГШР зупинив мопед марки «Viрer», який не мав номерного знака, а водій їхав без шолома. За кермом перебував житель села Велика Копаня Виноградівського району, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.
Іршавські ГШР-івці зупинили вночі на автодорозі в селі Ільниця автомобіль «ВАЗ-2107», на якому не горіли задні габарити. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. До того ж, чоловік взагалі не має посвідчення водія. Драгер виявив у нього 1 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи і відсторонили від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *