На Рахівщині директор лісгоспу в браконьєрський спосіб застрелив оленя

оленьПро це “Трибуну” інформують власні джерела в Рахівському ВП ГУНП.
Сьогодні, 15 лютого, біля 17.30к.ч. в с.Кобилецька Поляна, урочище Гать директор ДП”Великобичківське ЛМГ” Сойма Юрій Михайлович скоїв браконьєрський злочин, застрелив оленя. Мисливці, побачивши даний факт, почали бити на сполох і повідомили в поліцію. Опергрупа виїхала на місце, зараз тривають слідчі дії!
В службовому авто Сойми виявлено м’ясо та роги оленя.
Минулого року цього можновладця підозрювали у вбивстві трьох олениць, але злочин списали на невідомих браконьєрів.

15 comments

кум says:

Цей злодій СОЙМА вже у тюрмі давно має бути, який обкрадає лісгосп кожен день на десятки тисяч доларів тай ще браконьєрить сука вбиваючи все підряд. Убит такого горе директора,підараста!!!!!

гунцул says:

Не віриться ,що він переплюнув Пукманів,ото злодії так злодії йому до них далеко,як би він не старався.

Лингарь says:

Не помню такого при Пукманови, оби фоштери за раз 4-х кабанів у багажнику везли. Мабуть і у них колокольчики на шиї висіли? Такого і міліцішти не пригадують! А ви кажете шо міліція нич не робить на Рахівщині? Молодці!

wolf says:

ВСІ! Без вийнятку!!! Лісничі Рахівщини-браконьєри!!! Чекайте “реформу” на днях…!)

Лісник says:

Такі злочини вже не одноразово сходи з рук злочинцю директору Соймі із-за підтрики голови Рахівського районного суду Ємчука Віктора, колишнього голови ЦВК України Михайла Рябця, начальника управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги та впливових нардепів із Закарпаття!

гунцул says:

Попався так попався!!!Стверджують,що на шиї у того оленя -колоколець висів з надписом”На довгу і незабутню память від Пукмана Вадима”.Сойма бідний хотів прочитати надпис ,а олень з переляку “відкинув копита”.Навіть єгерь , Попович В.О. ,не зміг привести тварину до тями.Поки суть та справа ,поліція нагрянула,ось така оказія..Якби не той колоколець-олень би бігав аж капець……….

Лісник says:

Чому менти приховують, що Сойма-лимон разом із лісником із с.Середнє Водяне Тарчаном стріляють дичку роблять ковбаси і продають???

Лингарь says:

Брехня!
Ковбасу нико не продає! Ушитко межи “своїми” ся роздає! А як “Мурчик” закусити дичиною любить! А у Києві як “дику” люблять! Любимий делікатес у “Рябчика Київського ” і “Пітуха Мукачівського”. Може і Москаль дичину любить під “хруст” з краденого лісу? А Сойма не кубами – а дарабами ліс краде, шо йому ковбасу продавати! Розум майте люди добрі!

Лингарь says:

А у того кабана, шо нись у багажнику у фоштерів В.Бичківських найшли, тоже від Вадима щось дзеленькало на шиї? Бо міліцішти там такий амулети не найшли.

Лісник says:

Сойма заготовляв м”ясо Мурзі який возить на Київ як хабарі! Чому поліція мовчить я к Мурга із Соймою примусили всю лісову охорону в січні 2016р. піти у безоплатні відпуски і на роботу виходити та працювати???

юлія says:

можливо так, але при Пукману В.В. ghjnzujv hjre зі світу “терміново” не йшли молоді чоловіки, як наприклад, мій чоловік, Варга Ю.Ю. , за нез”ясованих обставин у стінах лісгоспу після повчальної тиради, , а інший, Намяк Ю.Ю, після знову після “виховання” захворів і його не має. То що кабани і олені у порівнянні з нашими втратами під керівництвом Сойми Ю.М. А пр и Василю Ваасильовичу все було добре і нікто терміново не відходив у світ інший.

Фоштер says:

Вищезгаданий “Тарчан” насправді лісний Дан Іван Іванович. “ТУрчан” – це його кличка.
Те що ковбаси робить для Сойми то правда. Частину навіть продає.

Місто того щоб оберігати все живе,вони вбивають!Таких нелюдів сажати треба….Сойма майже не лише,у області дає хабарі,і підкормлює чиновників,і в Києві також…АЛЕ НА КОЖНУ СВИНЮ ВАРИТЬСЯ ВОДА!!!!!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *