Угорський “Йоббік” вважає, що український уряд не може більше залишатися при владі

вонаПро це йдеться у Вікритому листі до народів України розміщеному на офіційному сайті партії і підписаному її лідером Габором Вона:

«Ніхто не виграє від уряду, який прийшов до влади внаслідок кривавого державного перевороту  фінансованого та влаштованого США і винятково виконує накази своїх іноземних годувальників. Ніхто не виграє від уряду, який підбурює ненависть серед своїх власних народів, знищує і руйнує все задля забезпечення його власної влади. Український  народ, не виграє від уряду, який використовує війну і насильницький призов, щоб зберегти свою владу, виставляючи  напоказ свою силу і залякуючи своїх громадян. Уряд, який не турбується про своїх громадян, економіку, багатство і зростання народу знищуючи все чим дорожать люди , не може більше залишатися при владі.

Уряд, який служить іноземним інтересам  і протиставляє своїх громадян один проти одного ясно показує свою закордонну суть  і є негідним керувати  своїми людьми.

Йоббік є другою за величиною партією Угорщини, сповідує ультраправу націоналістичну ідеологію. Останніми роками фінансується з Москви.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *