Відео моменту пограбунку сховища банку в Мукачеві (відео)

Видання «Трибуна» отримало ексклюзивне відео з камер спостереження безпосередньо зі сховища із скриньками, пограбованого в Мукачеві VS Bank, яке відбулося 02.03.2018 р.  Відомості про злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 03.03.2018 р. за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Потерпілими виявилися кілька десятків мукачівців, які втратили близько 5-ти мільйонів доларів. Серед них бізнесмени і роботодавці, які через втрату значних фінансових ресурсів можуть припинити свою підприємницьку діяльність.

На відео добре видно, що невідома особа проникла до приміщення сховища з отвору в стелі. Очевидці стверджують, що захисна решітка, яка мала забезпечити захист з цієї сторони була виготовлена з сталевих прутів неналежного діаметру, що дало змогу легко їх перекусити.

Також з відеозапису можна зробити висновок, що зловмисник знав місце знаходження камери, адже одразу після проникнення в сховище йому передали кусок паперу, яким він закрив відеокамеру і яким чином здійснювалося відкриття скриньок не видно. Хочеться також зазначити, що невідомий був в окулярах з прикритим обличчям та з накинути капюшоном.

Чому не спрацювала сигналізація також невідомо.

Попередні висновки дають підстави стверджувати, що мукачівці потерпіли з причини халатності працівників банківської установи, яка неналежним чином зберігала та здійснювала охорону банківських скриньок, що знаходилися у депозитному сховищі.

Невиключено, що крадії мали спільників серед посадових осіб фінустанови, які могли надати консультації грабіжникам.

Очевидно, що VS Bank, задля збереження власної репутації, вимушений буде відшкодувати клієнтам викрадені активи.

http://

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *