Закарпатців вчитимуть боротьбі з корупцією

корупціяУ суботу на Закарпатті стартує серія триденних тренінгів з питань запобігання корупції. 
Як повідомили ініціатори навчання, учасники тренінгів отримають теоретичні знання та практичні навики і поради від експертів, провідних фахівців та досвідчених громадських діячів щодо законодавчої бази, проведення громадської антикорупційної експертизи, громадського контролю, формування дієвого діалогу із владою, участі громади у прийнятті управлінських рішень тощо. До участі запрошують як студентів та молодіжних лідерів, так і громадських діячів, представників громадських організацій та всіх зацікавлених закарпатців.
До співпраці в проекті залучили Центр кар’єри Ужгородського національного університету. Фахівці вишу допомагатимуть з наповненням навчального контенту та викладанням певних тематичних модулів в рамках роботи «Школи громадського лідера». За результатами проведених тренінгів курс сертифікують.
Серед тем, які викладатимуться під час тренінгів: досвід зарубіжних країн у боротьбі та протидії  корупції, порядок проведення конкурсних закупівель, земельні питання, корупційні прояви при капітальному та поточному будівництвах, громадський контроль за прийняттям управлінських рішень тощо.
Школа громадського лідера розпочинає свою роботу 13 лютого. Навчання триватимуть у форматі триденних тренінгів, які проводитимуть по суботах у залі Вченої ради у ректораті УжНУ на площі Народній, 3 в Ужгороді.
Прес-служба Закарпатської ОДА

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *