Закарпатські еліти гуртуються перед загрозою знищення

Про це повідомляє у своєму телеграм-каналі Павло Федака – https://t.me/P_Fedaka/364

❗️Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко може спати спокійно.

❗️Голосів за його відставку  на наступній сесії облради, яка відбудеться 16 березня немає.

❗️Зазвичай операції з підготовки по усуненню керівників відбуваються за їх відсутності. 

❗️Володимир Володимирович це добре розуміє.

❗️Тому у відрядження до Чеської республіки він поїхав не один, а у супроводі депутатів від «Батьківщини», «Європейської солідарності», ОПЗЖ, «Рідного Закарпаття», «Команди Андрія Балоги» та  «Слуг народу».

❗️Знаково, що у «команді» Чубірка засвітився і Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, який переживає не найкращі часи і до недавна його відносини з представником «Рідного Закарпаття» В. Чубірком були не зовсім дружніми.

❗️В Закарпатті виникла парадоксальна ситуація, з однієї сторони значне посилення позицій начальника Закарпатської ОВА Віктора Микити, котрому Офіс Президента довірив очолити Палату регіонів Конгресу регіональних влад при Президентові України. 

❗️З іншого боку Володимир Чубірко почуває себе набагато впевненіше ніж у листопаді-грудні коли доля його перебування на посаді голови облради висіла на волоску. 

❗️Відчувається, що закарпатські еліти гуртуються перед загрозою знищення «як класу» (https://t.me/P_Fedaka/354) і роль координатора процесу довірена Володимиру Чубірку.

❗️На наступній сесії облради депутати «щиро» вітатимуть начальника Закарпатської ОВА Віктора Микиту з новою почесною місією, але деякі з них при цьому триматимуть дулю в кишені.

https://

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *