Як представляли нового голову Хустської РДА (фото)

Якубець2Представив новопризначеного керівника району голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

Добре розумію свої завдання та відповідальність, яка покладена на мене. Дякую за довіру, і дуже сподіваюся на підтримку колективу, – сказав, звертаючись до присутніх, новопризначений голова Хустської РДА Василь Якубець.

Олександр Ледида побажав новому керівнику району терпіння та наснаги у виконанні обов’язків, пообіцявши підтримку у вирішенні важливих для життя регіону проблемних питань.

Довідково:Народився 24 серпня 1978 року в селі Липча Хустського району Закарпатської області. Має дві вищі освіти: у 2010 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство», здобув кваліфікацію юриста; у 2012 році закінчив Інститут управління природними ресурсами Вищого навчального закладу «Університет економіки та права „КРОК” за спеціальністю «Землеустрій та кадастр», здобув кваліфікацію інженера із землеустрою та кадастру. Трудову діяльність розпочав після закінчення Закарпатського лісотехнічного технікуму робітником будівельної бригади приватного агропромислового підприємства Агрофірма «Ніжинська». У 2006 році заснував підприємство «Моя Земля», де працював директором до 2012 року. У цьому ж році прийнятий на державну службу спеціалістом І категорії відділу державного земельного кадастру управління Держкомзему у місті Івано-Франківськ, з січня до квітня 2013 року працював на посаді начальника управління Держземагентства в Ужгородському районі. У квітні 2013 року був призначений консультантом сектору з упровадження економічних реформ відділу забезпечення діяльності керівництва апарату Закарпатської обласної державної адміністрації, де працював до цього часу. Перебував у кадровому резерві на посаду голови Хустської районної державної адміністрації Закарпатської області на 2013 рік. Є депутатом Хустської районної ради VІ скликання. Повідомили  у прес-центрі ОДА

Якубець

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *