Виноградівських міліціонерів звинуватили у викраденні дитини

Як стало відомо нашому сайту з власного джерела,14 грудня 2013 року близько 08:00 год. працівник ВКР Виноградівського РВУМВС проникнувши в житлову квартиру незаконним шляхом забрав неповнолітнього Роберта (1998 року народження, мешканця м. Виноградів), який спав в своїй кімнаті і повіз до райвідділу міліції «поговорити».

хлопець

Опікун (брат неповнолітнього) відразу звернувся до адвоката за допомогою.

Прийшовши в райвідділ міліції брат із захисником знайшли дитину в коридорі міліції, заплаканого та переляканого від «захисників народу».

Хлопчина повідомив, що працівники міліції вдарили його по лицю, застосовували фізичне та психологічне насилля, заставляли зізнатись у вчиненні злочинів, яких він не вчиняв.

Зокрема дитина процитувала декотрі фрази міліціонерів: «…Якщо не скажеш правду про крадіжку, то прибиральниця буде довго за тобою прибирати кров… Чи в тебе почався перехідний вік, чи змінився голос? Дивися, а то він може ніколи не змінитись… Тебе С**а треба нараз сажати…».

Наразі захисники потерпілого встановлюють, яким чином міліціонер зміг проникнути в житло, чому неповнолітнього затримали без рішення суду, не дали можливість скористатись послугами адвоката, чому не повідомили законних представників, а що найголовніше – Куди дивиться прокуратура району?!

Після нещодавніх подій в Києві стало зрозуміло, що міліціонери можуть вдарити дитину не тільки на майдані, але й будь-де.

Шановні батьки! В час зухвалої влади будьте особливо обережні щодо Ваших дітей. Зачиняйте двері на замки, дітей ввечері без нагляду не відпускайте. Адже, хто знає, кого міліціонери знайдуть наступного, на кого можна почепити нерозкриті злочини в районі?

Далі буде…

Севлюш Інфо

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *