Всім школам Закарпаття рекомендують відновити дистанційне навчання, садочки поки залишаться закритими

Відновити дистанційне навчання рекомендують усім школам на Закарпатті з 21 березня. Про це повідомила директорка обласного департаменту освіти Мар’яна Марусинець.

За її словами, садочки поки закриті. “Є звернення від батьків, аби дитячі садки запрацювали. Ми вивчаємо ситуацію. На наступному тижні, якщо в регіоні будуть сприятливі умови, не буде ніяких військових тривог, то ми плануємо розпочати діяльність ДНЗ”, – повідомила директорка обласного департаменту освіти.

За словами Мар’яни Марусинець, також на дистанційному зможуть навчатися і діти вимушених переселенців. Для залучення дитини до навчання, одному з батьків, або законному представнику, потрібно звернутися із відповідною заявою до керівників закладів освіти. Наразі департамент освіти опрацьовує такі заяви.

Також з 21 березня відновлять роботу позашкільні навчальні заклади та спортивні школи. “Відновлюємо роботу цих закладів якщо вони мають всі необхідні умови для відновлення навчання. Заходи всі скасовуємо, але тренери можуть працювати з учнями за згоди батьків та умови, що всі працівники навчальних закладів проінструктовані, що робити у випадку повітряної тривоги”, – додала Марусинець.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *