В Ужгороді “поливальники” чатують на дівчат

В усякому разі, в Ужгороді – компаній поливальників повне місто. Вони – на кожному перехресті та у багатьох дворах. Шукають дівчат, щоб облити їх на честь «поливаного понеділка».

Утім, дівчата, ймовірно навчені досвідом минулих років, не поспішають виходити на вулиці. Тож, поливальники відверто нудьгують, іноді поливаючи своїх «братів по зброї».

Переважно, це діти і підлітки віком від 7 до 14 років. Однак, здивування викликають дорослі успішні чоловіки, які цього понеділка повернули форсунки омивачів скла на своїх дорогих автах і їздять містом, радо «пропускаючи» на переходах дівчат і жінок. Коли ті переходять – водій тисне на важіль і пішоходів обдає струменем води з бачка омивача. Саме таку сцену кореспондент спостеріг в Ужгороді на одному з переходів. Водій же почув на свою адресу чимало «теплих слів» від оббризканих дівчат.

Щодо юних поливальників – то, як вони самі розповіли , найбільше проблема дочекатися дівчат. Їх у місті зовсім обмаль. Однак, ватаги підлітків не полишають свої пости, очікуючи, що ближче до вечора прекрасна стать все-таки вийде на прогулянку.

Інша проблема – це знайти воду. У магазинах і кафе поливальникам логічно відмовляють наповнювати пластикові пляшки. Тож, за водою доводиться бігати додому або знаходити крани з водою у відкритому доступі. Наприклад, на подвір’ях підприємств, біля гаражів, у вбиральнях громадських установ.

Одна з ватаг спочатку налякалася об’єктиву фотоапарату фотокора нашого сайту, однак, почувши, що це «не для міліції, а для новин», зраділа: «Ми тепер зірки!», – і охоче продемонструвала бойову міць своїх пластикових снарядів.

А те, що ганяючись за потенційними жертвами, поливальники ігнорують як авто, так  і пішоходів – видається нам вкрай небезпечним.

 


Джерело:  Мукачево.net

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *