В Ужгороді пенсіонерка стала одним із переможців в акції від А-Банку “Дачний сезон” та отримала обіцяний грошовий приз 3000грн

Нагадаємо, що за умовами акції, яка стартувала ще у травні,  будь-який клієнт пенсійної програми від А-Банку, або той, хто лише оформив  отримання пенсії через дану фінансову установу, міг зареєструватися  і прийняти участь у розіграші 23-х призів по 3000грн.

Отож тепер за підсумками останього етапу акції маємо 23-и щасливих переможця.
І один з них – ужгородка Галина Олександрівна.

Виграш для жінки став справжньою несподіванкою, адже в такі моменти фарт завше оминав її. А тут раптом дзвінок із Банку та привітання із перемогою. Пенсіонерка і досі  не йме віри: невже це дійсно з нею відбулось.

Пані Галина є давнім клієнтом А-Банку. Спочатку послуговувалась карткою для отримання заробітньої плати. Згодом стала  вкладником. Врешті Галина Олександрівна оцінила переваги пенсійної програми від А-Банку.  Ще б пак, пенсію вона завжди отримує вчасно, усі комунальні платежі сплачує без жодних комісій та ще й одержує  дохід, адже на залишок коштів на картці Банк нараховує  гарні депозитні відсотки. Отож, уже більше, ніж 7-м років пані Галина “не зраджує” улюбленій фінансовій установі.

Галині Олександрівній  імпонує доброзичлива, комфортна атмосфера у відділеннях. Вона із захопленням ділиться особистими  враженнями щодо високої якісті обслуговування клієнтів, уваги до кожного, бажання і прагнення  працівників Банку допомогти, порадити, як краще, комфортніше і вигідніше користуватись фінансовими послугами. Саме усі  ці чинники і стали вирішальними у виборі пенсіонерки, адже до знайомства із А-Банком вона пробувала обслуговуватись у багатьох фінансових установах.

Літня жінка  щиро радіє власній перемозі і від усієї душі бажає А-Банку зростання, процвітання і довгої, плідної праці на ниві фінансових послуг.

photo15

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *