В Національному університеті оборони відзначили курсантів, які взяли участь у зимовому сходженні на Говерлу

В Навчально-науковому інституті фізичної культури та спортивно-оздоровчих технологій Національного університету оборони України (начальник – професор, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, майстер спорту України з регбі полковник
Олександр Петрачков) відбулося відзначення курсантів, які взяли участь у зимовому сходженні на Говерлу за участі представників країн НАТО та ЄС.
Похід пройшов у надзвичайно складних метеоумовах: у підніжжя – проливний дощ, на горі мокрий сніг і ураганний вітер. Не дивлячись на це, учасники заходу досягли своєї мети: розгорнули на вершині державні прапори України, Ірландії та Литви, а також Національного університету оборони України.
Голова Закарпатського осередку УВО Спас-23 Микола Журавльов від імені стратегічних партнерів з НАТО та Закарпатского товариства “Просвіта” вручив молодшому сержанту Анастасії Отаманенко та солдату Катерині Жунківській цінні подарунки.
Начальник інституту полковник Олександр Петрачков запевнив, що курсанти інституту і надалі братимуть участь у міжнародних заходах, які дають можливість обмінюватися цінним досвідом між військовими та сприяють покращенню взаємодії з партнерами з країн НАТО та ЄС.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *