В Мукачеві затримали наркодилера (фото)

Саме у такий «оригінальний» спосіб житель Мукачева пояснив працівникам міліції походження у своїй кишені наркотичної речовини  первентину.

 

 

Працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції по вулиці Шевченка в м.Мукачеві помітили 25-річного хлопця, який вів себе підозріло та при зустрічі з правоохоронцями помітно нервував, намагаючися потайки щось викинути з кишені. Оперативники викликали слідчо-оперативну групу міськвідділу. В присутності понятих з кишені штанів мукачівця вилучили паперовий згорток з світло-коричневою речовиною, схожою на наркотичну речовину первентин.

 

Хоча сам наркоділок раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців,  однак запевнив, що згорток із підозрілою речовиною він знайшов неподалік смітника у мікрорайоні, де проживає. Також переконував, що сам наркоту не вживає і не мав наміру кому-небудь її збути.

 На даний час вилучену речовину направлено на експертне дослідження. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних речовин). За скоєне мукачівцю загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *