В Берегові поховали загиблого в АТО військовослужбовця (ФОТО)

17 серпня о 14.00 у приміщенні Будинку культури у Берегові розпочалася прощальна церемонія із загиблим у зоні АТО Михайлом Тимощуком. Провести героя  в останню путь зібралися сотні берегівчан.

 27-річного солдата-контрактника, старшого механіка-водія військової частини А1556, Михайла Тимощука було вбито 13 серпня під час виконання бойового завдання, коли на їхню групу був здійснений обстріл зі сторони незаконних збройних формувань.

На похорон прийшли не тільки рідні та друзі Михайла, а й колишні однокласники, вчителі ЗОШ № 5, а також однокурсники і викладачі Закарпатського угорського інституту, які він свого часу закінчив. Служба проводилася за греко-католицьким обрядом двома мовами. Серед присутніх були представники влади місцевого та обласного рівнів, солдати, представники військкомату, працівники Берегівського РВ УМВС.

Гроб до самого цвинтаря супроводжували сотні берегівчан, серед них і ті, які особисто навіть і не знали покійного. Уся дорога до місця поховання була встелена квітами, а люди, котрі в цей час були вдома чи їхали в авто, виходили, зупинялися і також не могли стримати сліз розпачу.

Михайла Тимощука поховали з усіма почестями героя: з почесною вартою, оркестром, пострілами в повітря та Гімном України.

Нагадаємо, 16 червня Берегово втратило Роланда Поповича.

Вічна пам’ять та слава нашим Героям!

тимощук тимощук2 тимощук3 тимощук4 тимощук5

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *