Категорії Закарпаття Новини

Ужгородський міський голова Андріїв йде у партію одіозних Кернеса і Труханова

Богдан Андріїв , як і мер Харкова Геннадій Кернес, вважає, що в парламенті мусить бути сильне представництво місцевого самоврядування

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв  вирішив долучитися до команди політичної сили, яку найближчим часом спільно з мером Одеси буде розбудовувати міський голова Харкова Геннадій Кернес. Про це він написав у .

«Я, як і мер Харкова, вважаю, що в парламенті мусить бути сильне представництво місцевого самоврядування. А народними депутатами мають обиратися фахівці, які знають проблеми на місцях та вміють їх вирішувати», – зазначив він.

На його думку, у команді партії «Відродження» багато досвідчених людей.

«Від самого початку політична сила створювала свою структуру «знизу догори», враховуючи потреби місцевого самоврядування, організовуючи партійні осередки в регіонах. Вважаю, що саме на таких засадах може базуватися сильна парламентська партія, яка буде залежати не від прізвища одного лідера, а від якості роботи її представників. І це стане найкращим стимулом для того, щоб працювати на результат», – підсумував Андріїв.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес і міський голова Одеси Геннадій Труханов створюють спільну партію базі «Відродження» для участі в парламентських виборах. До нової партії, з гаслом — «Довіряй справам!», увійдуть зокрема мери Ужгорода, Артемівська, Вознесенська.

Офіційно про створення «партії мерів» планують оголосити в кінці травня — на початку червня.

До нової партії мають приєднатися депутати з «Відродження» у повному обсязі та мажоритарники з «Волі народу» та «Нашого краю».

Не виключають мери й об’єднання з «Опозиціним блоком».

Також, про створення партії згодом повідомив у Facebook сам Генадій Кернес. «Так, підтверджую – ми, з мером Одеси Геннадієм Трухановим дійсно поведемо в новий Парламент партію. Партію людей, які чують інших людей, які працюють для інших людей, які розуміють проблеми інших людей і знають, як їх вирішити», – додав очільник Харкова.

Главком

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *