У закарпатця під дулом пістолета відібрали автівку

пістолетУ середу, 15 січня, о 12.45 у міліцію Закарпаття по телефону “102” надійшло повідомлення від 51-річного мешканця с.Негровець Міжгірського райну про викрадення автомобіля із застосуванням зброї.
Чоловік розповів, що 15.01.2014 біля 12.20 год. невідомий йому громадянин в смт.Міжгіря по вул.Гагаріна на територіі АЗС “Тополя” підсів до нього в його власний автомобіль “Volkswagen transporter” та попросив підвести його в с.Пилипець Міжгірського р-ну, після чого по дорозі в с.Репинне невідомий громадянин приставив до його живота предмет схожий на пістолет та з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я потерпілого, незаконно заволодів вказаним автомобілем та зник з місця події. Сказавши при цьому, що автомобіль наступного дня його власник може забрати у …адвоката, мешканця с.Підвиноградово Виноградівського району, якому потерпілий заборгував гроші за раніше надані юридичні послуги.
Вживаються заходи по встановленню невідомого громадянина, який скоїв дане кримінальне правопорушення.
За даним фактом внесено відомості В ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення ч.З ст.289 КК Украіни.
Новини Закарпаття

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *