У пивних ресторанах Ужгорода з’явилися …рабовласники!

Фантастика! У пивних ресторанах обласного центру Закарпаття м.Ужгород з’явилися …рабовласники!

У пивному ресторані «Паб хаус», що по вулиці Минайській в нашому до болю рідному обласному центрі, так і кажуть останнім часом: «І тут у пивний ресторан прийшла Юлія Володимирівна…» Потім багатозначно вмовкають, щоб, бува, не почув хтось.

Скажімо, власник Олександр Василіха. Адже то він узяв директрисою рабовласницю з Києва Юлію Володимирівну, справа якої почала жити й процвітати на закарпатських теренах. Діло в тому, що для   ухилення від сплати податків рідній державі, в мережу закладів пана Василіхи набрано масу людей без оформлення. Я казав своєму синові, котрий влаштувався рік тому туди кухарем, аби вимагав узаконення, але він не захотів. І якась рівновага певний час витримувалася.

Але тут з’явилася на чорному обрії буття «місна» Юлія Володимирівна. Перед виплатою зарплат вона зненацька оголошувала, що протягом місяця було накладено неймовірну кількість штрафів на нелегальних працівників і замість зарплати вони мали за свою важку працю реальну дулю без маку. В державі все-таки, зрозуміли ми з сином, треба працю по закону — тоді й легко буде відрубати голову сокирою того ж Закону будь-якій гадюці буття. Але, на жаль, комусь вигідно, аби кругом працювали нелегальні раби, котрі втрачають від маніпулювання ними всяку віри в нову Україну.

Чи не сепаратисти це, бува? Чи просто корупціонери, які звили кубла скрізь в Унгварі? Відповідні органи чомусь ні разу не зробили нормальної перевірки того ж «Паб хауса» з Минайської, звідки син пішов без зарплати, бо ми вирішили: на сволоту працювати годі! Досить терпіти систему невчасних і взагалі вкрадених зарплат, ганебної наруги  над Україною і її націленістю на Європу, а за великим рахунком — зраду державних інтересів, систему знищення нашої молодої зміни, сприяння деградації її, корозії моральних цінностей підростаючого покоління!

При хорошому злагодженому колективі в тому ж пивному ресторані «Паб хаус» «верхні» п’явки убивають віру і душу молодих закарпатців у майбутнє України. Як узагалі в своїй країні можна заставляти її громадян бути нелегальними рабами? Перед тим син працював у кафе «Твінс». При першому ж проханні до керівництва про легальне оформлення — питань не виникло. А тут…  Так і хочеться сказати: «Вікторе Федоровичу! Ви зі своїм завданням справилися. Але, виявилося, Юлія Володимирівна не одна! Допоможіть і малому Зубачу відібрати від цієї бестії свою важко зароблену зарплату!»

Василь ЗУБАЧ, ЗОО НСЖУ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *