У мешканця Ужгородщини поліцейські виявили арсенал зброї (ФОТО)

В ході санкціонованого обшуку поліцейські Ужгородського районного відділення поліції вилучили у жителя села Галоч мисливські рушниці, глушники до вогнепальної зброї, нарізну вогнепальну зброю, ножі, майже дві сотні набоїв та мисливський порох.

Поліція Ужгородського району отримала інформацію, що житель одного з сільських місцевостей придбав зброю, яку незаконно зберігає у себе вдома.

Згідно з ухвалою суду, поліція Ужгородського районного відділення поліції провела в помешканні 59-річного жителя села Галоч санкціонований обшук, в ході якого було вилучено цілий арсенал зброї. Зокрема, 3 гладкоствольні мисливські рушниці, дві одиниці глушників до вогнепальної зброї, одну нарізну вогнепальну зброю, два ножі, одних з них – мисливський, 165 набоїв різного калібру та 400 грамів мисливського пороху.

Окрім вказаної зброї у чоловіка було ще п’ять одиниць нарізної зброї, проте дозвіл на неї господар мав.

Вилучена зброя направлена на експертизу. За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Чоловікові загрожує від 2 до 5 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *