Тячівці та хустяни влаштують спільний велопробіг

велопробігВелосипедна акція відбудеться вже незабаром, а саме – 2 травня. Вона має на меті залучити до здорового та активного способу життя мешканців двох сусідніх районних центрів Закарпаття – Тячева та Хуста.

Даний велопробіг не є змаганням, то ж до участі в ньому запрошуються всі любителі активного відпочинку та двохколісного транспорту, незалежно від віку, статі, і марки велосипеду.

Маєш велосипед і вмієш на ньому їздити? Приєднуйся до нас та приведи з собою родичів і друзів! Докажемо всім, що ми активні міста!

У тебе є велосипед, але не було можливості або ти не наважувався познайомитися з вело-друзями? Приєднуйся і стань одним з нас!

Для учасників та гостей свята організатори вже приготували цікавий велосипедний маршрут, подолання якого обов’язково піде на користь здоров’ю та принесе задоволення активним краянам, – пише Тячів.

Наразі відомо, що жителі Тячівщини стартуватимуть від пл. Поштової у м. Тячів, хустяни – на центральній площі міста Хуст. Відтак всі учасники двох районів зустрінуться біля повороту на в напрямку села Вишково, звідки дружньою компанією відправляться в Шаян.

Детальнішу інформацію щодо проведення велосипедної акції читайте на нашому сайті згодом! А поки що зголошуйтесь всі, хто має бажання долучитись до велопробігу!

Будьте активними та життєрадісними! Не пропустіть нагоду чудово провести день в товаристві нових вело-друзів!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *