Проект будівництва об’їзної дороги у Берегові призупинено

Берегово«Я був присутнім на всіх тих перемовинах, які проводились між закарпатською владою і представниками від угорської сторони. Остання зустріч була досить продуктивна. Але зараз вони вирішили призупинити фінансування об’їзної Берегова та дочекатись, поки стабілізується суспільно-політичне життя в Україні. Тільки тоді продовжаться перемовини в Будапешті», – заявив головний «дорожник» Закарпаття Михайло Попович стосовно будівництва об’їзної дороги навколо Берегова.

Михайло Попович також заявив, що причина ще й у невиконанні українською стороною своїх зобов’язань. Так, український уряд для співфінансування цього будівництва мав виділити 150 мільйонів, а їх ще досі нема.

У той же час за неофіційною інформацією саме закарпатська влада винна у призупиненні проекту будівництва об’їзної дороги у Берегові та відрізку дороги Дяково-Берегово-Мукачево.
Закарпатські можновладці не змогли на рівні уряду вирішити питання фінансування ніхто навіть не намагався це питання вирішити – заявив нашому виданню один із закарпатських нардепів.

Губернатор Закарпаття Василь Губаль не вхожий у кабінети уряду і вирішити якесь питання,що стосується області він не може – додав депутат, який просив не називати його прізвища.

Новини Закарпаття

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *