Співробітники СБУ затримали хабарника із закарпатської виконавчої служби

хабарЯк уже повідомляло видання “Трибуна” співробітники УСБУ викрили протиправну діяльність працівника одного з районних відділів Державної виконавчої служби, який вимагав від місцевого мешканця 1600 доларів США хабара. Подаємо нові подробиці цієї справи.

Посадовець вимагав гроші за сприяння у поверненні транспортного засобу, конфіскованого судом в дохід держави, та свідоцтва на його реєстрацію. До реалізації своїх протиправних намірів він залучив посередника.

24 квітня ц.р. СБУ затримала посередника «на гарячому» під час одержання усієї суми хабара поблизу однієї з АЗС Мукачева. Того ж дня оперативники затримали і старшого державного виконавця.

Стосовно цього посадовця прокуратура області в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєструвала кримінальне провадження за кваліфікацією «одержання хабара, поєднане з його вимаганням» (ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України).

25 квітня ц.р. зловмиснику оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

Ще по темі: На Закарпатті співробітники УСБУ затримали працівника ДВС на хабарі у 1600 доларів (21)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *