Сьогодні в ОДА вирішуватимуть питання щодо пом’якшення карантинних заходів на Закарпатті

Про таке сьогодні під час брифінгу розповів голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

За його словами, наразі в області обліковано 1650 краян, у яких підтверджено коронавірусну інфекцію. Загалом за час епідемії в області підтверджено 4,5 тисячі випадків COVID-19. При цьому, зауважив голова ОДА, “Останнім часом динаміка трохи зменшилася, ми перейшли на так зване плато. Крім того, спостерігаєм останнім часом, що навантаження розподіляється впродовж тижня: на початку тижня фіксуємо збільшення випадків, до кінця тижня – менше”.

З огляду на це, розповів Олексій Петров, сьогодні на 16:00 призначено засідання обласної комісії ТЕБ та НС, де вирішуватиметься питання щодо можливості пом’якшення карантинних заходів в області. Так, комісія розгляне питання щодо дозволу відкриття басейнів та спа-зон, а також відновлення курсування громадського транспорту у вихідні дні. Разом з тим, питання відновлення роботи дитсадків, наголосив голова ОДА, не відноситься до компетенції обласної влади. Рішення щодо відновлення їх роботи ухвалюватиме державна урядова комісія.

Крім того, залишиться заборона на курсування регулярного міжобласного транспорту. Утім, це не стосується нерегулярних туристичних сполучень, уточнив О. Петров.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *