Службовців “Мукачівводоканалу” впіймали на отриманні хабара

хабаріПрокуратура м. Мукачева розпочала кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення ч.4 ст.368 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою особою.

За інформацією прокурора м. Мукачева Віктора Данканича: «Посадовці «Мукачівводоканал» вимагали та отримали у місцевого мешканця 4 тис.грн. неправомірної вигоди за ненарахування штрафних санкцій, адже мукачівець самовільно підключився до системи водопостачання міста. Правоохоронці затримали посадовців при одержанні вказаної суми неправомірної вигоди і вже розпочато досудове розслідування за даним фактом».

Довідка: ч.4 ст. 368 КК України – Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою предметом якого була неправомірна вигода в особливо великому розмірі, або вчинене службовою особою, яка займає

особливо відповідальне становище, – карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *