Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров разом з військовими 128 гірсько-штурмової бригади приготував бограч з нагоди Дня Незалежності України та проведення Маршу захисників.
Яке ж свято без святкової страви?
На Закарпатті – це традиційно бограч!
Його готували разом із військовими 128 гірсько-штурмової бригади.
Варили у 35 літровому казані, за рецептом місцевих ґазд – багато м’яса, крумплі, фасоля, інші інгредієнти.
За час роботи на Закарпатті вже десятки разів куштував бограч, і щоразу він інший і завжди смачний, – зазначив Олексій Петров на своїй сторінці у мережі Фейсбук Олексій Петров.
Ужгородському міському голові Богдану Андріїву також дісталася тарілка запашної страви.