Незабаром у чинадіївському замку “Сент-Міклош” пройде щорічний квітковий фестиваль

4-5 травня відбудеться 4-й флористичний фестиваль “Кохання в Сент-Міклоші” у селищі Чинадієво, що на Закарпатті.

Про це повідомляє Асоціація українських флористів.

“Скоро, вже на початку травня, в розпал туристичного сезону, квіткові інсталяції заповнять кімнати замку Сент-Міклош ароматами та історіями. Відвідувачі з усієї України та сусідніх держав зможуть помилуватися заквітчаним замком та відчути надзвичайну атмосферу почуттів, пронесених крізь віки. Крім цього, долучитися можна буде і практично – всі три дні фестивалю нон-стоп проходитимуть майстер класи з флористики для дітей та дорослих”, – йдеться у повідомленні.

Вже четвертий рік поспіль команди кращих флористів України продемонструють свій талант та розкажуть мовою квітів про вічне – гармонію, кохання, добро. Очікується участь команд з Естонії, Польщі, Угорщини, Білорусі, Молдови. Працюватимуть над інсталяціями флористи з Києва, Дніпра, Харкова, Львова, Шепетівки, Одеси і Миколаєва.

Також зазначається, що цьогорічною “родзинкою” у програмі стануть справжня карета з конями, мототрайк з головою дракона, на яких можна буде покататися. Доброю традицією фестивалю також є відтворення церемонії весілля в середньовічному стилі.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *