Мер Ужгорода Андріїв зустрівся з начальником УЗЕ в приватній обстановці

Сьогодні, 5 липня, відбулася зустріч Ужгородського міського голови, кандидата у нардепи від Оппоблоку Богдана Андріїва  та  начальника Управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Андрія Іванківа. Бесіда відбулася вранці в одному з ужгородських кафе на Слов’янській набережній.

Очевидно, що темою розмови були корупційні діяння мера Ужгорода, адже УЗЕ розслідує справу проти Андріїва за заявою одного з приватних підприємств. Днями економічна поліція мала вручити  міському Ужгорода протокол про корупцію.

Зустріч виглядає дивною у світлі того, що 2 липня Ужгородський мер Андріїв не з’явився на допит у прокуратуру Закарпатської області.

Богдан Андріїв не з’явився до прокуратури, чкурнувши у відпустку та прислав відписку, намагаючись перекласти проблему з хворої голови на здорову.

Днями прес-секретар обласної прокуратури Марина Безега повідомила “Трибуну”, навіть, якщо Ужгородський міський голова і перебуватиме у відпустці, це не звільняє його від обов’язку явки до прокуратури для дачі відповідних пояснень.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *