Мер Андріїв вчергове озвучив дату відставки свого заступника, якого судять за підозрою у отриманні хабара (фото)

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв повідомив, що підготував проект рішення про скорочення посади першого заступника міського голови Іштвана Цапа. Таке рішення він озвучив після зустрічі з пікетувальниками з числа громадськості та учасників бойових дій на Сході України, які зайняли його приймальну і збиралися там заночувати у разі відсутності мера на робочому місці. Правда це вже четверта обіцянка мера подібного роду, попередні Андріїв не виконав. Про це в мережі Фейсбук пише журналіст Павло Федака:

Мер-пи…бол Андріїв озвучив чергову дату звільнення з посади зафільмованого СБУ на хабарницьких схемах першого заступника Ужгородського міського голови Іштвана Цапа. Цього разу Андріїв обіцяє позбутися одіозного заступника під час грудневої сесії Ужгородської міськради. Перед тим обіцяв представникам громадськості та організацій учасників бойових дій зняти його до 1 вересня, до 9 листопада, до 16 листопада.

Про те, що міський голова не дотримує слова знають всі, але навіщо таксистемно брехати у очі людям.

Якщо Цап тобі такий дорогий, чи ти є співучасником його схем, то скажи це прямо у вічі, а не придумовуй чергові відмовки. Майже 10 місяців поспіль за клопотанням прокуратури Закарпатської області суд відсторонює Цапа від займаної посади, а Андріїв не може його звільнити, очевидно боїться, що в справі у якій він проходить у якості свідка Цап може потягнути його за собою і перевести у якість обвинуваченого, не виключено і таке.

Нову дату звільнення Цапа Андріїв назвав лише після пікету міськради та його приймальні, коли його поставили перед фактом того, що якщо він не з’явиться на робоче місце, то воно перетвориться у тимчасовий готель для учасників бойових дій на Сході України. Мер повідомив, що терміново підготовано рішення, яке скасовує посаду першого заступника Ужгородського міського голови і воно на протязі дня з’явиться на сайті міськради.

Чекаємо на продовження епопеї і готуємось до сесії.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *