“Карпатська Січ” провела вишкіл на честь Максима Чайки

21 квітня спортивно-патріотичний рух «Карпатська Січ» в с.Барвінок провів запланований одноденний вишкіл присвячений четвертій річниці смерті нашого побратима з Одеси – Максима Чайки

Як планувалося вишкіл був проведений в лісі поблизу с. Барвінок. Хороші погодні умови сприяли нам. Після вступного слова про Максима Чайку, українського патріота, який завжди тримав себе у спортивній формі, почались заплановані заходи.

Були проведені:

– Дві теренові гри (Суть теренової гри полягає в тому, що учасники діляться на дві команди (2 куреня, кожен поділяється на сотні, чоти, рої, – так, як і в УПА), які змагаються між собою за прапори одна одної та за кількість «вбитих» гравців суперника(знімають з гравця стрічку певного кольору). При цьому кожна з команд суворо дотримується правил чесної гри, прояви негідної поведінки та порушення правил під час її проведення можуть каратися дискваліфікацією гравця; пияцтво тут суворо заборонено. За дотриманням правил слідкують спостерігачі. Перемогу отримує той, хто захоплює прапор противника і при цьому відстоює свій).

Розділившись на дві рівні групи і поділивши територію команди приступили до теренової гри. Під час дій із захопленням прапорів були відпрацьовані навички з тактичних дій, маскування і взаємодії роботи в команді. Сили виявились рівними рахунок 1-1.

Після теренових ігор учасники відпочили і перекусили бограчем, за який висловлюємо подяку бару “Хуторок”, що знаходиться в районі Боздош-еліт.

– Спаринги (як одиночні так і групові). Відпрацьвані навички з ближнього бою;

– Змагання з піднімання гирь (32 кг, 24 кг, 16 кг). Перевірено фізичний рівень підготовки учасників;

– Командні змагання з перетягування канату, які вимагали від команд, в першу чергу тактичного підходу, а вже потім справа була за силою.

Люди живуть доти, доки живе пам’ять про них. Пам’ять про Максима Чайку житиме вічно в серцях патріотів.

січ7 січ8 січ9 січ10 січ11 січ12 січ13 січ14 січ15 січ16 січ17 січ6

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *