Гості вбили закарпатця на День його народження

Літній чоловік, святкуючи День народження, загинув від рук своїх же гостей…

Днями у чергову частину Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканки  села Широке цього району, яка виявила біля свого подвір’я труп односельця.

На місце пригоди виїхали виноградівські правоохоронці, які встановили особу вбитого й з’ясували «гарячим слідом» всі обставини скоєння злочину.

Потерпілим виявився 64-річний мешканець села Широке, який напередодні відзначав свій день народження. Як повідомила одна з сусідок, вночі близько першої години вона чула на вулиці крики п’яних людей, але значення цьому не надала, оскільки таке у них на вулиці трапляється частенько…

Як пізніше було встановлено, після чергової чарки між «друзями» розпочалась сварка, яка переросла в бійку. В результаті цього іменинника відлупцювали та винесли з будинку. Від отриманих травм чоловік помер.

Його вбивці—48 та 37-річний жителі цього села затримані. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.121 ч.2 Кримінального Кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За скоєне чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

 

Джерело:  Віта Горзов Іршавський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *