Екс-голова Закарпатської облради Петров оплачує рекламу з критикою Балоги та Чубірка (фото)

Колишній голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров, якого депутати “відставили” на сесії 28 жовтня та остаточно оформили це рішення 15 листопада розвинув бурхливу медійну активність. Він дає іміджеві інтерв’ю інтернет-виданням та проводить рекламну кампанію у соцмережі Фейсбук.

У яку суму обійшлися матеріали у виданнях ми не знаємо, але можемо порахувати витрати Олексія Петрова на рекламу у Фейсбук на протязі останнього тижня. Так, з 9 по 15 листопада 2021 року сторінкою “Олексій Петров – депутат Закарпатської обласної ради” було витрачено на просування 501 долар США.

Оплачувалася реклама “компромату” на мера Мукачева Андрія Балогу під назвою  “Гарячий ніж, кувалда, бензопила і ніякої комунікації” та виступ Олексія Петрова перед депутатами Закарпатської обласної ради. В останньому, побудованому на контрверсійності, Олексій Петров (незакарпатець), який прийшов служити закарпатцям і багато зробив для них, протиставляє себе місцевим (закарпатцям), які коли перебували на цій посаді приватизовували на батьків старовинну синагогу в центрі Ужгорода та на  шофера аптеку в центрі міста (прозорий натяк на колишнього голову облради Володимира Чубірка).

Політичний сезон на Закарпатті продовжується.

 

 

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *