Депутати Закарпатської облради проігнорували новорічну сесію

 

радаНа сесію Закарпатської облради не з’явилося 20 депутатів.

Це депутати від Партії Регіонів, ЄЦу,  КМКС, Фронту Змін та Батьківщини.

Всього в залі зареєструвалося 88 депутатів. Серед відсутніх такі люди як Гісем, Бровді, Браєр, Калініч, Федурця, Маслов, Стрижак, Федурця та інші.

Недивлячись на це народні обранці затвердили план роботи ради на 2014 рік.

У першому кварталі Закарпатська облрада планує звітувати про виконання обласного бюджету за 2013 рік, коригувати бюджет 2014 року, визначати Правила користування маломірними (малими) суднами на водних об’єктах Закарпатської області,  вдосконалювати  Програми розвитку транскордонного співробітництва Закарпатської області на 2011 – 2015 роки, Програми підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород» на 2013 – 2016 роки тощо.

У другому кварталі облрада буде створювати Обласну програму реалізації в області Концепції боротьби з тероризмом, заслуховувати звіти про  стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території області, про стан дотримання законності, заходи щодо її зміцнення. Планують депутати облради торкнутися в роботі і Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області до 2015 року та Регіональної програми з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування на 2013 – 2014 роки.

Третій квартал ознаменується затвердженням Регіональної схеми екомережі Закарпатської області, змінами та встановленням меж населених пунктів, удосконаленням Регіональної середньострокової програми будівництва, реконструкції об’єктів соціальної сфери та інфраструктури на 2012 − 2015 роки тощо.

У 4 ж кварталі Закарпатська облрада займатиметься Програмою правової освіти населення на 2015 – 2020 роки, обласним бюджетом на 2015 рік, Програмою розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2015 – 2016 роки, Програмою підтримки засобів масової інформації та розвитку інформаційної галузі на 2015 – 2017 роки, все тими же автошляхами, а ще Програмою підтримки видання місцевих авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2015 – 2017 роки.

Мукачево.net

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *