Балога відгородився від матерів військових «тілоохоронцями»

Сьогодні під час засідання Закарпатської облради батьки та дружини солдат, яких мобілізували в березні і травні до 4-го закарпатського батальйону територіальної оборони, адресували свої претензії голові облради Івану Балозі. Останній же відмежувався від жінок за допомогою «охоронців» зі Спілки ветеранів війн.
BenQ DC S1410
Після такого маневру, матері та жінки солдатів слушно зауважили «тіло охоронцям» Балоги, мовляв, якщо ви тут такі герої проти жінок, то чому не йдете допомагати воякам, котрі служать на Сході?
Матері також запитали голову Закарпатської облради, чому його теж не мобілізували у батальйон територіальної оборони, а їх чоловіків та синів мобілізували. «Чи перед законом і армією не всі одинакові?» задали риторичне запитання жінки…
До слова, охороняти тіло Івана Балоги від матерів і дружин зголосилися так звані пробалогівські люстратори та активісти євромайдану на чолі з Михайлом Куцкіром. Останній з’явився на ужгородському євромайдані, коли до влади в Україні вже прийшла нова влада, і коли в області вже зникла напруга. Якраз тоді, коли треба було протискати на посади людей родини Балог та усувати  з посад їм неугодних. До того, цього афганця ніхто ні сном ні духом на ужгородському майдані не бачив.
Офіційно Михайло Куцкір очолює Закарпатську спілку ветеранів війн, яка була створена з метою перебрати допомоги, дотації й інші субсидування, які український уряд спрямовує на підтримку афганців, об’єднаних в Українську спілку ветеранів Афганістану (УСВА). На Закарпатті ця організація та її лідер чомусь називаються афганцями, хоча самих афганців в організації одиниці, а більшість — інваліди, котрі не в змозі проконтролювати, чи їм щось перепало від різного роду допомог цій організації. Крім того, ця ж спілка дублює і забирає хліб і від Ради ветеранів України та її структурних підрозділах в областях і районах.
Неофіційно Куцкір «сидить» на зарплаті у Івана Балоги та виконує люстрацій ні замовлення свого патрона.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *