Цієї ночі понад п’ять годин на Закарпатті тривала повітряна тривога

Понад п’ять годин на Закарпатті тривала повітряна тривога 14 березня. На 19 добу війни — це другі не навчальні сирени, які вмикали в області, пише Суспільне Закарпаття.

Сирени в області розпочали звучати о 2:26, в додатку “Тривога” сповіщення про Повітряну тривогу жителі області отримали о 2:45. Управління цивільного захисту обласної військової адміністрації о 7:41 повідомило про відбій повітряної тривоги.

Речник обласної військової адміністрації Роман Молдавчук сказав: бомбардувань чи ракетних обстрілів на Закарпатті не було. Це була загальноукраїнська тривога.

“Були підльоти ракет та авіації на територію України. Потенційна небезпека того, що Закарпаття може піддатися ворожому обстрілу, була достатньою для того, щоб оголосити повітряну тривогу і у нас в області також. За час загальноукраїнської тривоги на Рівненщині снаряд влучив у телевежу. Авіаудар частково вплинув на теле- та радіомовлення в області”, — повідомив Молдавчук.

Також російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Краматорську, смт Ставище Житомирської області. Вранці у Києві снаряд влучив у 9-поверховий будинок, також російські війська обстріляли завод “Антонов” у Києві, Снігурівку на Миколаївщині, Охтирку на Сумщині.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *