В Берегові озброєні битами п’яні молодики влаштували бійку

бійка-БереговоЦієї ночі в м.Берегові біля тамтешнього бару «Союз» накоїли лиха двоє нетверезих молодих чоловіків. Озброєні битою хулігани побили відвідувача бару. Бійка завершилася переломом руки та розбитою машиною.

Компанія з двох чоловіків та двох жінок близько другої години ночі приїхала відпочити у бар «Союз». Один із цієї компанії, 27-річний житель с.Мочола, залишився на подвір’ї покурити. Туди ж вийшов подихати свіжим повітрям інший відвідувач бару. Цей чоловік, хильнувши зайвого, став чіплятися до незнайомця. Між ними зав’язалася неприязна розмова. В подальшому до них приєдналися ще троє товаришів зачинщика конфлікту.

Схвильована довгою відсутністю чоловіка, на вулицю вийшла його дружина. Проте п′яні хулігани, побачивши жінку, не заспокоїлись, а розперезалися ще більше. На адресу жінки посипалися непристойні жести та пропозиції.

Бачачи, що йде до біди, жінка наполягла негайно покинути розважальний заклад. Покликавши з бару своїх супутників, компанія поспішила піти, аби уникнути неприємностей. Але швидко піти їм не судилося – старенька «трійка», на якій вони приїхали, ніяк не заводилася. Довелося її штовхати.

Штовхаючи автомобіль, компанія побачила, що їх наздоганяють двоє вороже налаштованих хлопців. Нападники мали в руках дерев’яні біти. Жінки та один із чоловіків почали тікати, а четвертий, згаданий 27-річний мешканець Мочоли, втекти не встиг, залишившись в салоні авто.

Нападники стали трощити бітами скло на автомобілі. Коли власник вийшов із салону автомобіля, то одразу отримав удари бітою спочатку по руці, потім по голові. Коли жертва впала на землю, нападники завдали ще кількох ударів.

В результаті потерпілий отримав множинний перелом лівої руки, забої голови та обличчя, струс головного мозку.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Берегівський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *