Шахраїв, які розраховувалися фальшивими купюрами, затримали на Закарпатті

Два дні тому до поліції надійшло повідомлення про шахрайські дії невідомих осіб, внаслідок яких фінансових збитків зазнали власники комплексу відпочинку в селі Річка та магазину зв’язку, що в смт Міжгір’я.

У першому випадку зловмисники попросили адміністратора бази відпочинку обміняти їм іноземну валюту на гривні. Гостру необхідність чоловіки пояснили тим, що хочуть розрахуватися за послуги з оренди будиночку. Адміністратор закладу, не запідозривши лихого, погодився на обмін.

Після того, як шахраї отримали кошти, вони покинули комплекс відпочинку та вирушили до райцентру. У Міжгір’ї чоловіки зайшли до торговельного закладу, де ошукали продавця магазину зв’язку, після чого зникли.

Співробітники карного розшуку Головного управління та місцевого відділу поліції розшукали зловмисників майже в іншому кінці області – на Великоберезнянщині.

В діях зловмисників слідчі вбачають ознаки злочину передбаченого частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

З фігурантами працює поліція.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *