Рок-гурти Закарпаття влаштують спільний концерт на підтримку армії

рок-афішаВечір закарпатської рок-музики, який має за мету збір коштів на потреби військовиків у зоні АТО, відбудеться в Ужгороді у суботу, 20 грудня.

Ідейними натхненниками заходу виступили власники рок-клубу «Оutsider». Закарпатські рок-музиканти, своєю чергою, активно голосились взяти участь у благочинній акції. Відтак, нині узгоджено склад колективів та артистів, які наступної суботи, 20 грудня, підтримуватимуть військових рок-музикою наживо. Так, участь у концерті на підтримку українського війська візьмуть гурти «4исла», «Елегантно Зіпсовані», «Анця (Станція El)» та Роберт Тіводор.

Концерт відбуватиметься у співпраці із волонтерами Руху підтримки закарпатських військових, які будуть присутні на заході. Кожен, кому небайдуже українське майбуття, а також – доля та участь закарпатських Героїв, які нині захищають країну від зовнішньої агресії, зможе посильно долучитись до підтримки бійців матеріальними внесками.

Кошти, зібрані у волонтерські скриньки, а також частина виторгу за вхід та з бару, рок-клуб «Оutsider» затим передасть у розпорядження волонтерів задля оплати нагальних потреб закарпатських військовиків.

uzhgorod.in

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *