Категорії Новини

Ратушняк розкрив секрет “терориста” Яценюка

РатаПро це лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк пише на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Щодо “терориста” Сені Яценюка.
Не смійтеся першими.
В самому простому варіанті – це помста ненависному Саакашвілі особисто з боку Путіна, в яких неприязнь на біологічному рівні. І таким чином ворюзі і кліптоману, що й туристом ніколи не був в Грузії і крім пінопластового автомата нічого не тримав, створюють позитивний, з точки зору примітивного електорату, імідж.

На справді більше продивляється можливість повномасштабного наступу російсько-бандитських війск. Адже саме в цей час і в ці дні поновилося жваве постачання озброєння ї боєприпасів (це основне) в анклав ЛНР-ДНР. Кількість тактичного (звичайного) озброєння в цій зоні вже перевищує кількість таких озброєнь в Німеччині чи Франції.
Але є мізерний рейтинг президента і його партійного “колгоспу” “Солідарність”,- з одного боку. І є “терорист і вбивця російських громадян” – Сєня в Києві. Т.ч. є всі ” підстави” ( такі ж як у НАТО з Тоні Блером по Хусейну і Іраку з ядерною лякалкою) йти на Київ і “захищати” расєйських “граждан”. І це формалізована частина. На справді – є бажання Порошенко зупинити свою поразку на виборах з результатом 15%, де 10-ть з них – адмінресурс.
Наступ на Київ – підстава введення надзвичайного стану і призупинення не тільки виборів, але будь-яких зібрань, роботи ЗМІ І ОТРИМАННЯ ПРАВА КОНФІСКОВУВАТИ І АРЕШТОВУВАТИ ВСЕ ЩО ЗАМАНЕТЬСЯ.
І ВСЕ ЦЕ відбувається по домовленості Порошенка з Путіним. Ось такі вам смішилки-страшилки влаштовані РФ “про Сєню – Бен Ладана”…

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *