Професія хореограф: просувайтеся до слави яскраво!

Ужгородський інститут культури і мистецтв продовжує знайомити читачів “Трибуни” з перспективними напрямками сучасної освіти.

Танець. Від давнини до наших днів він таїть в собі яскраве життя, несамовиті емоції і нескінченну радість. Як спосіб вираження настрою, культури окремого народу, – танцювальні рухи завжди будуть самою універсальною мовою любові і радості, на якій говорить вся планета. Хочете освоїти її досконало? Вибирайте професію хореограф в нашому навчальному закладі і просувайтеся до вершини своєї кар’єри красиво!
В Ужгородському інституті культури і мистецтв викладають досвідченні професіонали, які вміють створювати дива. Допоможуть Вам бути успішним, фізично міцним та затребуваним.На базі інституту працюють творчі хореографічні колективи на платформі яких розкривається сузір’я яскравих талантів української молоді.

Танець – це рух. Він вимагає нескінченної активності і витривалості, залізної сили волі і терпіння. Ви відносите себе до цієї категорії людей і не уявляєте свого життя без танцю? Тоді ласкаво просимо в професію хореограф!
З професією «повелителя танців» ви можете бути впевнені: депресія, нудьга і монотонність ніколи вас не зможуть торкнутися. Завдяки неабиякому фізичному навантаженню ви завжди будете в тонусі. Творче ж середовище дасть можливість завести знайомства з новими дуже цікавими людьми. А ще при наявності великого досвіду і таланту, супер – професіонали хореографії відкривають власні студії, школи або організовують масштабні постановки з високими гонорарами.

Значні перспективи?
Тоді настроюйтеся на позитивний танцювальний лад і готуйтеся до вступних іспитів в наш навчальний заклад!

З повагою,
заслужений працівник культури України,
викладач – методист
Шевцова І.М.

/

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *