Правоохоронці затримали “жартівників”, які влаштовували “замінування” на Закарпатті

наручникиНа Закарпатті поліцейські спільно з працівниками Служби безпеки України затримали 31-річного чоловіка, який “замінував” Ужгородський залізничний вокзал. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП України в Закарпатській області.

Так, уродженець Хмельницька, перебуваючи на Закарпатті, вирішив від нудьги повідомити про замінування Ужгородського вокзалу.

Окрім того, правоохоронці затримали 26-річного жителя с.В.Лучки Мукачівського району, який “пожартував” про замінований банкомат у рідному селі. Селянин пояснив, що таким чином вирішив розважитися.

За цими фактами поліція розпочала кримінальні провадження. Чоловікам загрожує покарання у вигляді  штрафу до 1700 гривень, арешту на півроку або обмеження волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, вночі з 23 на 24 січня на тел. 102 надійшло повідомлення про замінування Ужгородського залізничного вокзалу. Чоловічий голос повідомив правоохоронцям про те, що “на вокзалі бомба”…

Аналогічне повідомлення надійшло в Мукачівську поліцію. Незнайомець повідомив про те, що в банкоматі, розташованому в селі Великі Лучки Мукачівського району, закладена вибухівка.

В обох випадках правоохоронці не виявили вибухівки.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *