Під час обшуків у двох мешканців Мукачева поліція вилучила зброю, боєприпаси, гранати та понад півкіло наркотиків

Оперативники в обох випадках зібрали достатньо доказів та отримали дозволи суду на проведення обшуків у 36-ти та 31-ого річних чоловіків.

В одного із них, вчора, 18 січня, оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно з поліцією Мукачева виявили у ході обшуку зброю та наркотики. З будинку чоловіка вилучили 312 бойових набоїв, два магазини до автомата, ножі, зброю, схожу на вогнепальну та дві гранати. Окрім цього поліцейські виявили в помешканні 36-річного фігуранта понад пів кілограма марихуани. Усі речові докази направлять на експертизу.

За даним фактом слідчі поліції відкрили два кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У ще однієї особи, причетної до зберігання заборонених речовин, співробітники управління протидії наркозлочинності провели вчора обшук за місцем проживання. У 31-річного мукачівця оперативники вилучили близько 30 грамів марихуани, які відправлять на експертизу.

За даним фактом слідчі відкрили провадження за та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, тобто зберігання наркотичних засобів.

В рамках обох кримінальних проваджень поліція з’ясує походження заборонених предметів та речовин та мету їх зберігання. Слідство у справі триває, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *