Педофіла та збоченця призначать директором Хустського медичного коледжу?

педофіл“У найближчий час до обов’язків директора Хустського медичного коледжу повинен приступити педофіл та збочинець. Як стверджують студентки цього закладу, майбутній директор разом з “компанією” за хороші оцінки (в кого не було грошей) вступав з ними у сексуальні стосунки. Офіційно про це заявити вони бояться, але про це знають багато жителів Хуста. Чому місцеві регіонали (РДА) тягнуть туди педофіла, хустяни теж знають, один із заступників є родичем цього збочинця. Ймовірно, голова РДА та його заступник теж не проти переспати з молодими студентками, тому і призначають старого ще не жонатого пердуна.
Студентки вже зверталися до деяких журналістів та давали більш конкретні докази, але ті чомусь на цю тему писати не хочуть або бояться” -повідомила у своєму блозі Катерина Журавльова.
Наше видання теж отримувало схожу інформацію стосовно цього вузу, тому вважаємо своїм безпосереднім обов’язком провести власне журналістське розслідування з даного питання, про що повідомимо наших читачів найближчим часом.
Прохання до кожного з вас: якщо ви маєте якусь конкретну інформацію стосовно згаданого нами питання,- пишіть на нашу електронну адресу. Обіцяємо авторів повідомлень зберегти в таємниці.

Ще по темі:Закарпатські прокурори полюбляють “полуничку” (фото)підар конар11

Новини Закарпаття

1 коментар

Ангелок написав:

І де ці студентки, хай відкриють свої наглі, брехливі обличчя….
Ярослав Степанович – єдина людина, що ніколи не брала хабарів в ЗБДМК, ця людина з високими моральними принципами, якщо якісь студентки мають на рахунок нього свої інтимні бажання, а він їм відмовив, то це їх проблема!)
Ярослав Степанович удачі вам на новій посаді, й я як студентка ЗБДМК, надзвичайно рада, що в нас такий добрий, щирий, розумний, розважливий директор!

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *