Обшуки в Хустській ВЛК є ударом по позиціям першого заступника голови Закарпатської ОВА Мирослава Білецького

Обшуки в Хустській військово-лікарської комісії (ВЛК) є ударом по позиціям першого заступника голови Закарпатської ОВА Мирослава Білецького,який є куратором Хустського району і повністю підімʼяв під себе всі економічні та політичні процеси в районі.
Його команда змусила піти у відставку Хустського міського голову Володимира Кащука, а містом керує у статусі в.о. секретар міськради Василь Губаль.
Нещодавно Василь Губаль за ініціативи начальника Хустського РТЦК Василя Зубатова провів нараду з місцевою військово-лікарською комісією (на фото) та пообіцяв посприяти у вирішенні проблемних питань.
Раніше я повідомляв, що в серії досить брудних дописів під назвою «Секс, гроші, влада та злочин» викладаються фото Губаля та кількох осіб жіночої статі, які на думку фейсбук-зловмисників, разом з Василем Губалем та депутатом міськради від ОПЗЖ В’ячеславом Гуком організували бізнес з переправки за кордон ухилянтів, які перетинали кордон за підробленими документами. Всього з початку війни було переправлено понад 2000 чоловік. Вартість послуг від 1500 до 5000 доларів.
Ухилянтам надавали такі документи:
1. Висновки з протоколу Військово-лікарської комісії комісії.
2. Медична документація діагнозу захворювання
3. АКТ встановлення факту здійснення догляду для перетину державного кордону.
Тоді екс-голова Закарпатської ОДА Василь Губаль заявив, що звернувся до правоохоронних органів з приводу цих публікацій у соцмережі Фейсбук, які вважає політичним тиском на нього та членів його родини.
Телеграм-канал Павло Федака – https://t.me/P_Fedaka/627

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *