Настав час “зачистити” корупціонерів Закарпаття

Про це пише Павло Федака – https://t.me/P_Fedaka/483

📍Взяття під контроль місцевого «парламенту» завищило планку відповідальності партії «Слуга народу» в Закарпатській області.

📍Вся повнота влади в краї належить Команді Микити, новий голова облради Роман Сарай став її повноправним членом.

📍Тепер всі здобутки і огріхи падають в одну скарбничку.

📍Віктор Микита це добре розуміє, тому вчора була проведена нарада з правоохоронним блоком регіону, яка стосувалася боротьби з корупцією та злочинами, пов’язаними із розкраданням бюджетних ресурсів.

📍Для очільника ОВА  архіважливо добитися результатів саме на цьому фронті.

📍Адже результати соцопитування проведеного трьома провідними агенціями України показали, що 78 відсотків вважають відповідальним за корупцію в Уряді та обласних військових адміністраціях Президента України Володимира Зеленського.

📍Не причетним, а відповідальним. Пояснюю тим хто не зрозумів.

📍Такі реалії політичного домінуваення  монобільшості «Слуг» у Верховній Раді та президентської вертикалі Зеленського

📍Аналогічно в Закарпатській області люди вважатимуть відповідальним за корупцію якоїсь там умовної головихи сільради з кличкою пані «Тесла»  керівника області.

📍Дуже важливо щоб на всіх рівнях влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів, судів та  інших структур, що фінансуються з бюджету було донесено меседж, що беручи хабар, крадучи державні кошти, вчиняючи корупційні дії ти персонально підставляєш начальника ОВА Микиту та Президента Зеленського і є їх особистим ворогом.

📍Можливо так зрозуміліше буде цій чиновницькій наволочі зрозуміти, що беручи участь у договірному тендері, вона обкрадає солдат які гинуть в окопах, їх дітей-сиріт та згорьованих батьків, ослаблює стікаючу кров’ю Україну і допомагає рашистам у війні проти нашої держави.

Фото – Закарпатська ОВА

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *