На Ужгородщині зіткнулися дві автівки – постраждали обидва водії

Учора, 29 грудня, близько 22:00 години в поліцію надійшло повідомлення від медиків про ДТП з потерпілими в Ужгородському районі.

Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, встановила, що на автодорозі в напрямку села Червоне Ужгородського району зіткнулися автомобілі марки “Opel Vivaro” та “Volkswagen Passat”. Водій першого авто розпочав маневр повороту вправо, коли у нього врізався “Volkswagen”,який їхав позаду. Встановлено, що винуватець аваріі перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок зіткнення обидва автомобілі зазнали суттєвих ушкоджень. Водія “Volkswagen” доставлено в міську лікарню Ужгорода, лікарі діагностували в нього політравму. В іншого водія незначні тілесні ушкодження.

Поліція розпочала за даним фактом розслідування, попередня правова кваліфікація – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення вимог безпеки дорожнього руху). Обидва автомобілі доставлено на спецмайданчик поліції Ужгородського району. Обставини автопригоди з’ясовують слідчі, повідомляє Відділ комунікаціі поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *