Мешканець Виноградова вирощував коноплі на пустирі за містом

коноплііВ автомобілі «Шевроле», який виноградівські поліцейські зупинили для перевірки, знайшли 10 грамів марихуани та залишки листя конопель. Як з’ясувалося, наркотичну речовину вирощував на пустирі за містом 33-річний виноградівець, пише Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Обідньої пори виноградівські поліцейські зупинили в місті для перевірки автомобіль «Шевроле», за кермом якого перебував 33-річний житель міста. Про цього чоловіка в правоохоронців була інформація щодо його причетності до вирощування й збуту наркотиків.

Під пасажирським сидінням «Шевроле» поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет із марихуаною вагою близько 10 г. В багажнику машини знайшли залишки листя конопель. Далі на пустирі за містом виявили 17 поламаних стебел конопель, загорнутих в простирадло й пакет. Ймовірно, коноплі ці вирощував сам фігурант справи.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, автомобіль виноградівця затримано на спецмайданчик поліції. Обставини справи з’ясовує слідство.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *