Громадськість Закарпаття каже, що Україна у небезпеці

 

беркутЗАЯВА НАРОДНОЇ РАДИ ЗАКАРПАТТЯ

 

ЩОДО ПОДІЙ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ

 

16 СІЧНЯ 2014 РОКУ

 

16 січня 2014 року Україна і світ стали свідками антиконституційної діяльності правлячої більшості партії Регіонів та Комуністичної партії у стінах Верховної Ради України.

 

Грубо порушуючи Конституцію та закони України, провладна більшість своїми діями цинічно знищили інститут парламентаризму та у незаконний спосіб (не дотримуючись встановленого порядку підготовки, обговорення та прийняття законопроектів) проголосила антиконституційні закони, які грубо порушують права і свободи громадян.

 

За таких умов можемо констатувати, що Верховна Рада України 16 січня 2014 року, в очах українського народу перестала бути найвищим законодавчим представницьким органом народовладдя в Україні. Така Верховна Рада України, правляча більшість якої нехтує Конституцією України та конституційними правами і свободами громадян, не має права на свою діяльність.

 

Єдино правильним виходом із глибокої політичної кризи,в якій з вини правлячого режиму опинились Україна і український народ, є дострокові вибори до Верховної Ради України та президента України. Першим кроком до подолання цієї політичної кризи повинні стати вибори нових народних депутатів України, досягти яких можна і потрібно шляхом дострокового складання повноважень народних депутатів України представниками опозиційних фракцій у Верховній Раді України, а також всіма тими народними депутатами, які не втратили власну гідність і совість перед українським народом.

 

Зважаючи на вищевикладене Народна рада Закарпаття закликає всіх свідомих народних депутатів України, для яких інтереси українського народу та Української державності є вище власних егоїстичних інтересів, достроково скласти свої повноваження, тим самим подавши особистий приклад порядності, патріотизму, мужності та послідовності у боротьбі з антинародним режимом, так само, як цей приклад засвідчують мільйони українців, котрі не прикриваючись депутатською недоторканістю кожного дня і ночі ризикують власними достатком, безпекою і життям на майданах Києва, великих міст та містечок по всій Україні.

 

Україні потрібна нова Верховна Рада – новий найвищий законодавчий представницький орган народовладдя в Україні, який буде працювати у відповідності до Конституції України і захищати конституційні права та свободи громадян.

 

Одночасно звертаємось до Всеукраїнського Майдану (Віче) у м. Києві, черговий багатолюдний збір якого відбудеться 19 січня 2014 року:
Дорогі співвітчизники! Україна у небезпеці!
Настав час перейти від слів, до конкретних дій по захисту наших конституційних прав і свобод. Слід переступити через власні амбіції, перетягування канату першості та розбрат. Потрібно об’єднатись і всією українською громадою обрати лідера (новітнього Гетьмана України) – сьогоднішнього національно-визвольного руху у боротьбі із зрадниками національних інтересів України, казнокрадами, корупціонерами і бандитами від владі.

 

Український народ повинен зробити вирішальний крок на шляху до побудови демократичної соціальнозорієнтованої правової європейської держави!
Ні диктатурі! Ні тоталітаризму!

 

Так народовладдю в Україні! Слава Україні!

 

17 січня 2014 року. м. Ужгород

 

Народна рада Закарпаття (громадсько-політична коаліція)

 


 

 

 

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *