Футбол: закарпатський “Минай” завтра зустрінеться на полі з “Інгульцем”

Другу половину сезону, яку всі чекали три з половиною місяці, розпочинається відразу із матчу, який увійде в історію клуба – чвертьфіналу Кубка України. Суперник – минулорічний фіналіст цього турніру, конкурент закарпатців у Першій лізі – «Інгулець» з Петрова, повідомляє інформаційний департамент ФК “Минай”

Вже сам факт, що перший матч весняної частини сезону саме чвертьфінал, змушувало «минайців» тримати в голові цей поєдинок та готуватися до нього протягом зими. Як стверджує Василь Кобін, цей факт не змінив хід підготовки – футболісти спокійно готувалися протягом 3-ох підготовчих зборів і не форсували, а поступово набирали відповідну форму. Як стверджують самі гравці – то вони дуже непогано підготувалися. Особливо важливо, що була можливість працювати на трав’яних полях. Це має покращити форму гравців.

Готувався, звісно, до цього поєдинку і «Інгулець». Команда також проводила свої збори в Туреччині і тільки вчора звідти повернулася. Підопічні Сергія Лавриненка за час, проведений в Анталії, зіграли 7 товариських матчів, де здобули 6 перемог – у команд Казахстану, Таджикистану, Білорусі та Польщі.

Окрім того, команда із Кіровоградської області суттєво підсилилася новачками у міжсезоння. Так, ряди екс-фіналіста Кубка України поповнили два гравці з УПЛ – захисник Квасний зі «Львова» та Загальський із «Дніпра-1», також досвідчений Бартулович із «Волині» та Чорний із «Чорноморця». І можна сміливо стверджувати, що це суттєве покращення складу.

Боротьба за півфінал в Минаї розпочнеться о 15.00.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *