Апеляційний суд став співучасниками “віджиму” проїзду багатоповерхівки в центрі Ужгорода

Сьогодні судді Апеляційного суду Закарпатської області Євген Животов, Іван Феєр, Микола Крегул скасували арешт на “нежитлові приміщення площею 64 кв.м” по вул.Боженка, 2-4 в Ужгороді, а по факту спільний запасний ПРОЇЗД багатоповерхівки.

Мова йде про спробу “віджати” під буфет родиною мера Богдан Андріїва запасний (аварійний) ПРОЇЗД багатоповерхівки на вул. Боженка 2-4, в центрі Ужгорода, поруч міської дитячої поліклініки і неподалік Закарпатської ОДА. Цей виїзд-арка є другим запасним для внутрішнього закритого двору, куди виходять задні двері житлових та нежитлових приміщень, зокрема 3-х державних установ: Ужгородської міської дитячої поліклініки, ректорату УжНУ та Закарпатського обласного управління статистики, а це близько пару сотень людей щодня.
20 листопада 2017 року Ужгородський міськрайонний суд наклав арешт на даний об’єкт, на підставі клопотання слідчого Ужгородського відділу поліції в межах кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.4 ст.358 КК України щодо стосується внесення неправдивих відомостей в офіційні документи рядом міських посадовців, в т.ч. Ужгородської міської ради. Оскільки ознаки фальсифікації документів є очевидними, внаслідок чого проїзд став “нежитловими приміщеннями” і переданий в оренду під буфет
http://reyestr.court.gov.ua/Review/70441208

Напередодні, 16 листопада, сесія міської ради прийняла рішення передати на викуп даний проїзд-арку, проголосувавши за рішення “Про зміни та доповнення до рішення ІІ сесії міської ради VІІ скликання 21 квітня 2016 року № 178”, включення в “Перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації шляхом викупу у 2017 році” пункту «4» – “вбудовані нежитлові приміщення площею 64,1 кв.м. по вул. Гошовського Володимира (Боженка), 2-4” шляхом подальшого викупу ФОП Ляхов І.В.
Даний підприємець-орендатор Іван Ляхов, згідно публічних реєстрів, наближений до міського голови Богдана Андріїва, оскільки разом із його братом, депутатом облради Андрієм Андріїв, є співзасновником ГО “КПП “ЄВРОТЕК” (код ЄДРПОУ: 25449818).

Перші попередні два засідання, 1 та 11 грудня, апеляційний суд намагався провести втаємничено від громадськості та місцевої прокуратури, яку не повідомив завчасно належним чином.

Сьогоднішнє засідання нагадало не суд, а театр абсурду із повним нівелюванням основних засад правосуддя та кримінального судочинства.
Не зважив суд і на очевидні ознаки підроблення документів, на підставі яких проїзд мерією названий приміщеннями. Вважаю, що служителі закарпатської Феміди винесли завідомо неправосудне рішення, скасувавши арешт, поставши під загрозу забудову виїзду, безпеку громадян у разі надзвичайних ситуацій та фактично підтримали успішну його прихватизацію. Цим очевидно “мотивованим” діям на піставі наших скарг буде надана оцінка як у Вищій раді правосуддя, ВККС, яка має провести перекваліфікацію вже наступного року та у всіх вищих антикорупційних інстанціях на предмет можливого отримання неправомірної вигоди від родини мера Ужгорода.

Про цю аферу від мера обласного центру Закарпаття детальніше тут:
http://gregor-ua.blogspot.com/…/13-AFERA-v-Uzhgorodi-pereda…

Віталій Грегор.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *